Mehrdad Falakeh

Jag gick tandläkarskolan i Göteborg. Där träffade jag även min fru Maria som sitter i receptionen. Flyttade till Söderhamn 1995. Bortsett från att vara tandläkare, gillar jag snickra, spela golf, springa, resa, och prova på allt nytt och äventyrligt.

Anette Östlin

Jag jobbar som tandhygienist här på Tandhörnan. Jag älskar att jobba med människor och de olika arbetsuppgifter jag ställs inför. Jag bor i Kilafors med min sambo och våra två barn. Vi har även tre fyrbenta familjemedlemmar, en häst och två kaniner. Mina intressen är ridning tillsammans med min dotter, fiske och fyrhjulingsåkning tillsammans med min son och sambo. Jag umgås också gärna med vänner och äter goda middagar.

Christina Wiklund

Jag kallas för Kicki och har arbetat som tandsköterska sedan 1987. Jag trivs jättebra med mitt jobb som har omväxlande arbetsuppgifter och där jag får träffa människor. Mig träffar du oftast inne på behandlingsrummet. På fritiden umgås jag med familj och vänner, tycker om vara ute i naturen, resa, spela golf och läsa deckare.

John Larsson

Jag avlade min tandläkarexamen 1982 vid Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan dess arbetat i privat tandvård inom Praktikertjänst. Sedan 1989 har jag varit verksam på Tandhörnan, vilket skänkt mig stor glädje. Framför allt har jag uppskattat den kontinuitet det innebär att följa våra patienter under lång tid och få bidra till hela familjens munhälsa. Mitt liv präglas dessutom av friluftsliv i form av häst – och hundaktiviteter samt jakt.

Maria Lind Falakeh

Älskar det sociala och möten med människor. Jag arbetar mest i receptionen, har hand om tidbokning, svarar telefon och sterilhandtering. Utanför arbetet gillar jag att läsa, vara ute i naturen, sköta om mina höns och katten, resa och spela golf. 

Marie Claesson

Jag bor i Gävle tillsammans med min man och våra två barn. På min fritid är jag helst utomhus, på promenad i skogen eller med en kaffe i solen. Jag tycker om att resa med min familj och umgås med mina vänner.

Susanne Wanjura

Reception/ tidbokning/ webb/ sterilhantering mm. Bor vid havet med man och barn. Jag älskar att resa, vandra, träna och att vara på sjön. Under vintern befinner jag mig helst i en skidbacke! Årstidsväxlingar skulle jag inte kunna vara utan!